Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ötletláda

Szerintem nem számít dicsekvésnek, ha azt mondom, tartalmas az oldal. Pontosan ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket. Ha van bármi ötletetek, ami hiányzik innen, mégis érdekes vagy hasznos, kérlek, írjátok meg kommentbe! :)

 

Eddigi ötletek: 

OST-k

Interjú a szereplőkkel/Érdekességek a szereplőkről

Amaterasu

Tsukuyomi

Csináld magad - Narutos tárgyak

Madara és Hashirama története

Konoha High School doujinshi

Technológia

Konohamaru szexi technikái

NaruHina doujinshi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Szereplők története

Zoice, 2013.12.01 13:54

Szia! Nem haragudj, de szerintem ez nem fog felkerülni az oldalra. Egyrészt azért, mert úgy gondolom, elég részletes leírás található a szereplőkről, másrészt pedig nem szeretném, hogy túlságon sok spoiler kerüljön fel.

.

Pain, 2013.10.28 12:55

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/shippuuden-epizodlista/japan-szinkron--magyar-felirat.html

A 112. és a 113. rész szintén egy sorba került.

Re: .

Zoice, 2013.10.28 22:18

Javítva.

Re: Re: .

KicsiChii, 2013.10.29 19:29

Anyám, ezek az észrevételek... :D Kár, hogy nem ÖTLETEK... ._.
És szerintem másnak 1000* több hibája lenne errora oldalon...

Re: Re: Re: .

Zoice, 2013.10.30 10:15

Én valamilyen szinten örülök az ilyen komiknak.... :)

Re: Re: Re: Re: .

KicsiChii, 2013.11.08 18:50

De kedvesebben is lehet :< ez olyan Klotildos xd

Ötletelés

Pain, 2013.10.20 10:09

Szia!
Már "felvettem" veled a kapcsolatot egyszer a társszerkesztést illetően, akkor nemet mondtál. Igazából meg értem, hiszen számodra teljesen ismeretlen egyén vagyok, könnyen lehet, hogy csak az oldalt szeretném tönkretenni. Éppen ezért gondoltam arra, hogy én egyszerűen csak összeollózom és megírom a "cikket" valamiről, te pedig átolvasod, átjavítod ha gondolod és te töltöd fel saját kezűleg, vagy ha nem tetszik, akár nem töltöd fel.
Tudod, szerintem ez MO. jelenlegi legjobb Naruto-val foglalkozó oldala, éppen ezért lenne nekem személyes öröm, hogy még tartalmasabb legyen az oldal, az pedig ha ehhez én is hozzá tudnék járulni, akkor az maga lenne a hab a tortán.
Szívesen írnék a Vadász ill. a Szökött nindzsákról, a vérörökség képességekről és akár a személyes fegyverekről is.

Illetve még egy javaslat szerűség, de ezt is szívesen megcsinálnám, ha gondolod. Az Akatsuki bejegyzésbe még rengeteg érdekes dolgot lehetne írni, köztük például az "eredeti" Akatsuki-ról és így Yahiko-ról, vagy éppen a tagok személyes céljairól.

Üdv

Re: Ötletelés

Zoice, 2013.10.26 10:19

Köszönöm az ajánlatodat, de amint már mondtam, NINCS szükségem társszerkesztőre. Amint igényt tartok rá, ígérem, te leszel az első, akit értesítek, de jelenleg ez tárgytalan.

Izé mizék

Pain, 2013.10.07 20:56

Csáó!
A Shippuuden részeknél a 81. és a 82. egy sorba került, nyomj közé 1 entert. Yaguráról a kép még mindig rossz a Mizukagék menüben.

Re: Izé mizék

Zoice, 2013.10.18 21:52

Javítva!

Izék

Pain, 2013.10.07 20:59

A Bijuu menüpontban is hiányoznak / rosszak a képek, illetve ezt írtad Tsunade nyakláncához:
AZ egyetlen egy megmaradt kristály holléte vagy tulajdonosa ismeretlen.

Az "AZ" szót írd át "Az"-ra. Ezenkívül érdemes lenne beleírni, hogy konkrétan arról az ostromról van szó, amikor Pain megtámadta Konohát.

Üdv

Re: Izék

Zoice, 2013.10.18 21:49

Javítva! :)

desischado@freemail.hu

Desischado, 2013.09.16 02:07

Hát én innen ismerem a sorozat folytatásait, de például a LETÖLTÉST MEG TUDNÁD OLDANI??? Mert például az alapsorozatot sem lehet letölteni, hiába kattintottam, és a Shippudent sem! Ha megtudod oldani lécci, tedd már meg, mert teljes terjedelmében szeretném letölteni az egészet! Ha már dvd-én csesztek kihozni, pedig úgy látom lenne rá igény! előre is Arigatou!

Re: desischado@freemail.hu

Zoice, 2013.09.17 20:13

Szia! Először is, elég az egyes szám, mert egyedül szerkesztem az oldalt, talán ezért is kevés a friss... Másodszor pedig, kb. annyi szabadidőm sincs, hogy igyak egy kávét, tehát kevés új dologra lehet számítani, viszont az e-mail címedre tudok linket küldeni, ami segíthet rajtad. :)

Re: Re: desischado@freemail.hu

Desischado, 2013.10.13 03:41

Szia! Először is, az égiek áldjanak meg az oldalért!!!! Azért próbálj meg pihenni is, oké? Nem lehet folyton csak dolgozni! Annál inkább szebb tőled, hogy így is csinálod! Én a magam részéről csak hálás tudok lenni érte! A probléma részben megoldódott, a Shippudent egy progi segítségével most már le tudom tölteni, de az alap sorozattal tényleg baj van, mert egy link sem nyílik meg, hiába kattintom a részeket. tudod, amihez oda van írva, "hogy Máténak köszönhetjük". Nem tudom mi van, de semmit sem nyit meg! Az e-mail címemet tudod, oda küldhetsz segítséget. Előre is Arigatou!

Néhány ötlet

Pain, 2013.09.09 17:16

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/kagek/mizukagek.html
A fenti linken az egyik kép nem jelenítődik meg (4. mizukage - Yagura), azt érdemes lenne javítani.
Yahiko, Tsunade nyakláncának beleírása jó ötlet lenne.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/negyedik-shinobi-vilaghaboru.html Ezen a linken érdemes lenne nyomni egy Entert, a hadosztályok és a "Ezen kívül pedig van négy speciális osztag" közé, szebben nézne ki úgy.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/helyszinek.html
Itt a konohai arénáról, a Kannabi hídról, a Bijuu Templomról szóló részek el vannak csúszva, érdemes lenne kijavítani.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/terkep.html
A "kisebb országok" és az "egyéb rejtett falvak" résznél, ahol felsorolod őket, érdemesebb lenne Shift+Enterrel elválasztani őket, esetleg két oszlopban. Szebben nézne ki, sokkal.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/bingo-konyv.html
Itt Hidan nem falujának neve nem "Rejtett Gőz, hanem "Forró víz". Emellett ez a lista eléggé hiányos.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/ninja-felszerelesek.html
Itt lenne még néhány fegyver, és nagyon klassz lenne, ha néhány személyes fegyverről is írnál benne.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/rangok.html
Itt lehetne írni még a Vadász és a Szökött nindzsákról is egy részt.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/klanok.html
Itt rengeteg Fuuma klán tagot fel lehetne sorolni, mégha nem is az összeset. Továbbá írsz benne a Fuuma klánról, de a további klánoknál is felsorolod a Fuuma klánt, értelemszerűen törölni kellene.


Továbbá remek lenne ha lehetne olvasni az oldalon a Kekkei Genkai & Kekkei Touta képességekről. Ezekben és a fentiekben is nagyon szívesen segítenék, ha érdekel, akkor: ezmarfoglaltsajnos@gmail.com

Üdv

Re: Néhány ötlet

Zoice, 2013.09.11 22:08

Ezt inkább éreztem kötöszködésnek, mintsem segítségnek vagy ötletnek. Mindenesetre köszönöm, a Missing-nin-eket és a Kekkai Genkai-okat és Touta-kat felírom a listára.
Amint már mondtam, nem szeretnék társszerkesztőt, az oldal kinézetéről és a cikkek szerkesztéséről pedig jobb szeretnék én dönteni. A nem megjelenő kép cserélve lesz, a Fegyverek menüpont frissítése pedig tervben van. Ami a Fuuma klánt illeti, azért szerepel duplán, mert két klán is a 'Fuuma' nevet kapta. A különbség köztük annyi, hogy az egyik az animében és a mangában is megjelenik, míg a másik csak a filler epizódok alatt. A filler epizódokban megjelenő dolgokat kevésbé tartom fontosnak, mint ami a mangában van benne, mert csak az időhúzás céljából van. Az a sok Fuuma klántag mind csak az animében jelenik meg, ezért nincsenek is itt felsorolva.

a falu térképe

animefangirl, 2013.08.22 22:39

Szerintem a naruto az egyik legjobb anime. :3
Engem a falu felülnézete is érdekelne. Ha betennél egy képet a térkép részre,sokat segítenél. Remélem nagyobb sikerrel jársz mint én, mert fél éve találtam egy olyan képet, azóta nincs meg.
Ám király ez az oldal, ez a top 1. animével foglalkozó oldal. <3. Csak így tovább

Re: a falu térképe

Zoice, 2013.08.23 12:21

Szia! Először is, köszönöm szépen! :) Másodszor: találtam Konoháról felülnézeti képet, de nem animéből kiragadott kép, hanem egy fanart. Nem tudom, hogy arra a képre gondoltál-e, de most, hogy így megláttam, szerintem külön menüpont is lesz belüle, mert érdekes. :)

Re: Re: a falu térképe

animefangirl, 2013.08.23 15:05

nem arra a képre gondoltam, de szerintem az is tökéletes lesz :) ja, és köszi, hogy beteszed az ötletemet