Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ötletláda

Szerintem nem számít dicsekvésnek, ha azt mondom, tartalmas az oldal. Pontosan ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket. Ha van bármi ötletetek, ami hiányzik innen, mégis érdekes vagy hasznos, kérlek, írjátok meg kommentbe! :)

 

Eddigi ötletek: 

OST-k

Interjú a szereplőkkel/Érdekességek a szereplőkről

Amaterasu

Tsukuyomi

Csináld magad - Narutos tárgyak

Madara és Hashirama története

Konoha High School doujinshi

Technológia

Konohamaru szexi technikái

NaruHina doujinshi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Néhány ötlet

Zoice, 2013.09.11 22:08

Ezt inkább éreztem kötöszködésnek, mintsem segítségnek vagy ötletnek. Mindenesetre köszönöm, a Missing-nin-eket és a Kekkai Genkai-okat és Touta-kat felírom a listára.
Amint már mondtam, nem szeretnék társszerkesztőt, az oldal kinézetéről és a cikkek szerkesztéséről pedig jobb szeretnék én dönteni. A nem megjelenő kép cserélve lesz, a Fegyverek menüpont frissítése pedig tervben van. Ami a Fuuma klánt illeti, azért szerepel duplán, mert két klán is a 'Fuuma' nevet kapta. A különbség köztük annyi, hogy az egyik az animében és a mangában is megjelenik, míg a másik csak a filler epizódok alatt. A filler epizódokban megjelenő dolgokat kevésbé tartom fontosnak, mint ami a mangában van benne, mert csak az időhúzás céljából van. Az a sok Fuuma klántag mind csak az animében jelenik meg, ezért nincsenek is itt felsorolva.

a falu térképe

animefangirl, 2013.08.22 22:39

Szerintem a naruto az egyik legjobb anime. :3
Engem a falu felülnézete is érdekelne. Ha betennél egy képet a térkép részre,sokat segítenél. Remélem nagyobb sikerrel jársz mint én, mert fél éve találtam egy olyan képet, azóta nincs meg.
Ám király ez az oldal, ez a top 1. animével foglalkozó oldal. <3. Csak így tovább

Re: a falu térképe

Zoice, 2013.08.23 12:21

Szia! Először is, köszönöm szépen! :) Másodszor: találtam Konoháról felülnézeti képet, de nem animéből kiragadott kép, hanem egy fanart. Nem tudom, hogy arra a képre gondoltál-e, de most, hogy így megláttam, szerintem külön menüpont is lesz belüle, mert érdekes. :)

Re: Re: a falu térképe

animefangirl, 2013.08.23 15:05

nem arra a képre gondoltam, de szerintem az is tökéletes lesz :) ja, és köszi, hogy beteszed az ötletemet