Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ötletláda

Szerintem nem számít dicsekvésnek, ha azt mondom, tartalmas az oldal. Pontosan ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket. Ha van bármi ötletetek, ami hiányzik innen, mégis érdekes vagy hasznos, kérlek, írjátok meg kommentbe! :)

 

Eddigi ötletek: 

OST-k

Interjú a szereplőkkel/Érdekességek a szereplőkről

Amaterasu

Tsukuyomi

Csináld magad - Narutos tárgyak

Madara és Hashirama története

Konoha High School doujinshi

Technológia

Konohamaru szexi technikái

NaruHina doujinshi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Ötletelés

Zoice, 2013.10.26 10:19

Köszönöm az ajánlatodat, de amint már mondtam, NINCS szükségem társszerkesztőre. Amint igényt tartok rá, ígérem, te leszel az első, akit értesítek, de jelenleg ez tárgytalan.

Izé mizék

Pain, 2013.10.07 20:56

Csáó!
A Shippuuden részeknél a 81. és a 82. egy sorba került, nyomj közé 1 entert. Yaguráról a kép még mindig rossz a Mizukagék menüben.

Re: Izé mizék

Zoice, 2013.10.18 21:52

Javítva!

Izék

Pain, 2013.10.07 20:59

A Bijuu menüpontban is hiányoznak / rosszak a képek, illetve ezt írtad Tsunade nyakláncához:
AZ egyetlen egy megmaradt kristály holléte vagy tulajdonosa ismeretlen.

Az "AZ" szót írd át "Az"-ra. Ezenkívül érdemes lenne beleírni, hogy konkrétan arról az ostromról van szó, amikor Pain megtámadta Konohát.

Üdv

Re: Izék

Zoice, 2013.10.18 21:49

Javítva! :)

desischado@freemail.hu

Desischado, 2013.09.16 02:07

Hát én innen ismerem a sorozat folytatásait, de például a LETÖLTÉST MEG TUDNÁD OLDANI??? Mert például az alapsorozatot sem lehet letölteni, hiába kattintottam, és a Shippudent sem! Ha megtudod oldani lécci, tedd már meg, mert teljes terjedelmében szeretném letölteni az egészet! Ha már dvd-én csesztek kihozni, pedig úgy látom lenne rá igény! előre is Arigatou!

Re: desischado@freemail.hu

Zoice, 2013.09.17 20:13

Szia! Először is, elég az egyes szám, mert egyedül szerkesztem az oldalt, talán ezért is kevés a friss... Másodszor pedig, kb. annyi szabadidőm sincs, hogy igyak egy kávét, tehát kevés új dologra lehet számítani, viszont az e-mail címedre tudok linket küldeni, ami segíthet rajtad. :)

Re: Re: desischado@freemail.hu

Desischado, 2013.10.13 03:41

Szia! Először is, az égiek áldjanak meg az oldalért!!!! Azért próbálj meg pihenni is, oké? Nem lehet folyton csak dolgozni! Annál inkább szebb tőled, hogy így is csinálod! Én a magam részéről csak hálás tudok lenni érte! A probléma részben megoldódott, a Shippudent egy progi segítségével most már le tudom tölteni, de az alap sorozattal tényleg baj van, mert egy link sem nyílik meg, hiába kattintom a részeket. tudod, amihez oda van írva, "hogy Máténak köszönhetjük". Nem tudom mi van, de semmit sem nyit meg! Az e-mail címemet tudod, oda küldhetsz segítséget. Előre is Arigatou!

Néhány ötlet

Pain, 2013.09.09 17:16

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/kagek/mizukagek.html
A fenti linken az egyik kép nem jelenítődik meg (4. mizukage - Yagura), azt érdemes lenne javítani.
Yahiko, Tsunade nyakláncának beleírása jó ötlet lenne.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/negyedik-shinobi-vilaghaboru.html Ezen a linken érdemes lenne nyomni egy Entert, a hadosztályok és a "Ezen kívül pedig van négy speciális osztag" közé, szebben nézne ki úgy.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/helyszinek.html
Itt a konohai arénáról, a Kannabi hídról, a Bijuu Templomról szóló részek el vannak csúszva, érdemes lenne kijavítani.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/terkep.html
A "kisebb országok" és az "egyéb rejtett falvak" résznél, ahol felsorolod őket, érdemesebb lenne Shift+Enterrel elválasztani őket, esetleg két oszlopban. Szebben nézne ki, sokkal.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/bingo-konyv.html
Itt Hidan nem falujának neve nem "Rejtett Gőz, hanem "Forró víz". Emellett ez a lista eléggé hiányos.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/ninja-felszerelesek.html
Itt lenne még néhány fegyver, és nagyon klassz lenne, ha néhány személyes fegyverről is írnál benne.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/rangok.html
Itt lehetne írni még a Vadász és a Szökött nindzsákról is egy részt.

http://www.narutomaniagirl.eoldal.hu/cikkek/klanok.html
Itt rengeteg Fuuma klán tagot fel lehetne sorolni, mégha nem is az összeset. Továbbá írsz benne a Fuuma klánról, de a további klánoknál is felsorolod a Fuuma klánt, értelemszerűen törölni kellene.


Továbbá remek lenne ha lehetne olvasni az oldalon a Kekkei Genkai & Kekkei Touta képességekről. Ezekben és a fentiekben is nagyon szívesen segítenék, ha érdekel, akkor: ezmarfoglaltsajnos@gmail.com

Üdv

Re: Néhány ötlet

Zoice, 2013.09.11 22:08

Ezt inkább éreztem kötöszködésnek, mintsem segítségnek vagy ötletnek. Mindenesetre köszönöm, a Missing-nin-eket és a Kekkai Genkai-okat és Touta-kat felírom a listára.
Amint már mondtam, nem szeretnék társszerkesztőt, az oldal kinézetéről és a cikkek szerkesztéséről pedig jobb szeretnék én dönteni. A nem megjelenő kép cserélve lesz, a Fegyverek menüpont frissítése pedig tervben van. Ami a Fuuma klánt illeti, azért szerepel duplán, mert két klán is a 'Fuuma' nevet kapta. A különbség köztük annyi, hogy az egyik az animében és a mangában is megjelenik, míg a másik csak a filler epizódok alatt. A filler epizódokban megjelenő dolgokat kevésbé tartom fontosnak, mint ami a mangában van benne, mert csak az időhúzás céljából van. Az a sok Fuuma klántag mind csak az animében jelenik meg, ezért nincsenek is itt felsorolva.

a falu térképe

animefangirl, 2013.08.22 22:39

Szerintem a naruto az egyik legjobb anime. :3
Engem a falu felülnézete is érdekelne. Ha betennél egy képet a térkép részre,sokat segítenél. Remélem nagyobb sikerrel jársz mint én, mert fél éve találtam egy olyan képet, azóta nincs meg.
Ám király ez az oldal, ez a top 1. animével foglalkozó oldal. <3. Csak így tovább

Re: a falu térképe

Zoice, 2013.08.23 12:21

Szia! Először is, köszönöm szépen! :) Másodszor: találtam Konoháról felülnézeti képet, de nem animéből kiragadott kép, hanem egy fanart. Nem tudom, hogy arra a képre gondoltál-e, de most, hogy így megláttam, szerintem külön menüpont is lesz belüle, mert érdekes. :)

Re: Re: a falu térképe

animefangirl, 2013.08.23 15:05

nem arra a képre gondoltam, de szerintem az is tökéletes lesz :) ja, és köszi, hogy beteszed az ötletemet